Drept civil

IMOBILIAR. CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ

Acordăm asistență juridică societăților și persoanelor fizice în vederea soluționării problemelor de publicitate imobiliară și de carte funciară, atât în fața oficiilor de cadastu și de carte funciară, cât și în fața instanțeor judecătorești.

CONTRACTE

Acordăm consultanță juridică clienților în negocierea, redactarea și modificarea tuturor tipurilor de contracte pe care aceștia le încheie în desfășurarea activității lor: contracte de vânzare, închiriere, împrumut, distribuție, mandat, antepriză, gaj, comision, depozit, expediție, furnizare, donație, sponsorizare, leasing, joint-venture, asigurare, agenție, publicitate.

De asemenea asigurăm asistență și reprezentare juridică în fața tuturor instanțelor de drept comun precum și a autorităților administrative competente în cauze privind încheierea și executarea acestor contracte.

MOȘTENIRE

Acordăm asistență juridică în procedurile notariale și judiciare, clienților persoane fizice și/sau persoane juridice, cu privire la stabilirea drepturilor succesorale.

RĂSPUNDERE DELICTUALĂ

Acordăm asistență și reprezentare juridică în fața tuturor instanțelor de drept comun, dar și a autorităților administrative competente, în cauze privind stabilirea răspunderii civile delictuale derivând din malxpraxis, accidente rutiere, accidente de muncă, fapte penale etc.

Vă vom reprezenta interesele cu maximă diligență.

Alexandra Lupea

Avocat
Profesionalism
 
99%
Perseverență
 
98%
Integritate
 
100%
Toleranță la stres
 
97%
 

Dorești consultanță?

Completează formularul și o să te sunăm în cel mai scurt timp!