Să poți să-i readuci unui om liniștea reprezintă pentru mine cea mai mare satisfacție. Aceasta consider că este menirea unui avocat.

Prezentă de 9 ani în domeniul juridic, am dobândit experiența atât în litigii de drept privat, cât și de drept public. Ofer deopotrivă servicii de consultanță, cât și de reprezentare în fața instanțelor în următoarele domenii: drept civil, drept societar și insolvență, dreptul familiei, drept administrativ, dreptul muncii, executare silită.

Începând din anul 2019 sunt avocat titular în cadrul Cabinet de avocat „Lupea Alexandra”, iar echipa noastră este în plină expansiune. Oferim stagii de practică studenților care își doresc o carieră în avocatură.

 

Te ajutăm să rezolvi problemele juridice!

01 .

Încredere

Încrederea reciprocă între avocat și client este fundamentalul colaborării. Un avocat trebuie să cunoască toate detaliile legate de caz, iar dacă nu există o relație bazată pe încredere și sinceritate, nu există rezultate!

02 .

Profesionalism și implicare

Implicarea este o componentă foarte importantă pentru noi. Tratăm fiecare caz cu unicitate, iar rezolvarea problemei dumneavoastră devine o prioritate pentru noi!

De ce vă oferim o experiență diferită? E simplu!

Oferim permanentă informare a clientului cu privire la stadiul procedurii și suntem alături de acesta. Clientul va găsi nu doar un avocat, ci o persoană dispusă să asculte problemele cu care se confruntă, oferindu-i astfel cea mai bună soluție de rezolvare.

Oferim și consultanță juridică acolo unde se poate preîntâmpina unui litigiu.

03 .

Eficiență

Vom alege pentru dumneavoastră cea mai eficientă cale pentru a rezolva problema cu care vă confruntați. Îți vom oferi o imagine de ansamblu și îți vom prezenta toate posibilitățile de evoluție a cazului tău, vei știi de la început atât punctele forte, cât și punctele slabe ale cazului tău, pentru a avea o imagine despre ceea ce poți obține și ceea ce poți pierde!

04 .

Evaluarea costurilor

Clienții noștri vor cunoaște de la început ce presupune demersul judiciar astfel încât nu vor exista surprize neplăcute de ordin financiar pe parcurs!

05 .

Comunicare

Comunicarea dintre avocat și client este foarte importantă! Astfel în fiecare moment al experienței alături de noi, vă suntem alături. Ceea ce dumneavoastră puteți considera irelevant poate reprezenta un indiciu important în strategia unui caz, așa că ne vom aloca timpul necesar pentru a vă asculta povestea dumneavoastră în cel mai mic detaliu!

 
Profesionalism
Încredere
Perseverență